Треньорът на “Левски” Николай Митов обяви след равенството 1:1 с Металург (Донецк) в контролна среща, че има още какво да се работи върху представянето на тима преди мача с Иртиш (Павлодар) от Лига Европа. “Сините” приемат казахстанския тим след седмица.
 
“Не съжалявам, че ни изравниха в края. Това е контролна среща. Естествено, не трябва да допускаме такива голове. За някои неща съм доволен, но имаме още неща за изчистване. Докторът ще ми каже какво е станало с Рамон Лопес, случват се тези работи”, обяви треньорът на “Левски”.
 
“Вдигнахме оборотите. Виждате, че част от футболистите играха почти цял мач. Съжалявам само, че не вкарваме положенията, които имахме. Добрият отбор има ситуация и те наказва”, допълни Митов.
 
“За първия мач с Иртиш трябва да сме 100% готови. Нямам много дилеми около състава, но аз и преди съм казвал, че не искам никой в “Левски” да се чувства резерва. Играе този, който е в най-добра форма и е най-подходящ за определената среща. Имаше и елементарни грешки, но ще ги чистим”, завърши наставникът на “сините”.