ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Прогнозите на Рени Камберова и Дичо за резултата от мача в играта Букмейкър БЛИЦ - ТУК!

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов говори след поражението с 1:2 от ЦСКА в Бистрица. Той поздрави своите футболисти за представянето и заяви, че тимът му не е заслужавал да загуби, защото е имал по-чистите голови положения.

„Сами видяхте как не успяхме да вземем точката. Поздравявам момчетата за мача. Всички се хвърлиха. Не заслужавахме да загубим. Имахме по-чисти положения“, каза Панайотов.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

„Ние явно трябва да свикваме, не ми се коментира. За червения картон няма какво да говорим. Второто полувреме имахме две ситуации. Ако бяхме по-концентрирани, можехме да отбележим. Не ни надиграха дори с 10 човека“, добави той.

„Въпреки че бяхме с човек по-малко, казахме си по какъв начин трябва да играем второто полувреме – по-умно и да си използваме шансовете. Трябваше да направим принудителни смени, но е нормално като има повече умора в млади футболисти“.

„Всички момчета се стараха много. Въпреки че показаха голямо ниво, с времето ще натрупат игрови ритъм, поздравих ги. Всеки се справи отлично“.

„Със сигурност не е приятно, когато не можеш да спечелиш, но трябва да продължим да работим. Надявам се все някой път късметът да е с нас и да се свири по нормален начин, за да спечелим“, каза още Панайотов.