"Левски" проведе първа тренировка на лагера в Сандански. Наставникът Стойчо Стоев изведе на терена на Градския стадион 22-ма играчи, сред които и сръбският страж Боян Йоргачевич. Както е известно, вратарят не започна навреме подготовка със "сините", тъй като се беше прибрал до родината си. 32-годишният Йоргачевич замина с "Левски" за Сандански и вече е на разположение на Стоев.

По време на заниманието днес се появи и преминалият проби в Манчестър Сити Божидар Краев. Младокът не взе участие в тренировката, провела се само часове след полета му от Острова.

Днес треньорският щаб заложи на комбинация от бегови упражнения, с които да тества моментното физическо състояние на играчите. Заниманието продължи около час, като през цялото време темпото на натоварванията бе променяно с оглед показателите на футболистите.

От утре, 11 януари, „сините” започват двуразови тренировки сутрин и следобед.

Припомняме, че освен Йоргачевич, подготовка с "Левски" води и спорният десен защитник Сашо Александров. "Сините" дори се похвалиха, че той вече е подписал договора си с клуба. Румънският защитник Емил Нину също е очакван в "Левски".

_____________________________.jpg

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2015