Левски подготвя смяна в клубната управа. Това ще се случи по време на предстоящото Общо събрание на акционериет, което ще се проведе на 19 септември от 11:00 часа в сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“.

Очаква се своя пост да напусне членът на Надзорния съвет Венцислав Димитров. Промяната била съгласувана с генералния спонсор, чиито представител е Димитров.

За момента от „Герена“ пазят в тайната името на човека, който ще го замени в най-висшия орган на управлението на Левски, където са още Наско Сираков и Даниел Боримиров.

Един от вариантите е Христо Йовов, който в момента е член на Управителния съвет. Друга опция за заместник на Димитров е влиятелен бизнесмен, който ще има задача да помогне за работата около планирания строеж на новия стадион на „сините“.

Шефовете на Левски са готови да дадат пълен отчет и отговори на всички въпроси, които ще възникнат по време на Общото събрание на акционерите. Ръководните фактори на „Герена“ дори са ималия идея всички данни за бюджета, заплатите, приходите и разходите да обявени публично чрез мултимедия. Идеята е била отхвърлена от юристите на клуба, тъй като част от информацията не може да бъде публична и това ще бъде в нарушение на закона.

 подкрепя българския спорт

efbet Лига - сезон 2024/2025