"Левски" понесе нов удар по зимната си селекция. Поредният футболист, който Илиан Илиев беше набелязал за привличане, се размина с "Герена", избирайки друг клуб. Халфът от Кот д`Ивоар Гаосу Фофана няма да идва при "сините". 28-годишният полузащитник на Докса Катокопия остава в Кипър и ще продължи кариерата си в АЕЛ (Лимасол).

Най-неприятното за Илиан Илиев и компания е, че това не е първи случай, в който му се изплъзва някой от желаните за привличане. Както е известно, "Левски" близо година преследваше и Кевин Бру, но френският халф така и не се нави да заиграе на "Герена". Илиев също така не може да го огрее и за Давид Каядо, който той доведе в България, но ръководството на Берое му е заковало висока цена. Въпреки отказите вече на няколко играчи, "Левски" не се отказва и продължава усилено да търси класен халф.

БЛИЦ припомня, че до момента тази зима "сините" се подсилиха с четирима футболисти от родни клубове - Стефан Велев (Берое), Милен Василев (Миньор Перник), Михаил Иванов ("Ботев" Враца) и Пламен Димов (Черноморец).

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ