Левски трябва да обяви шестото си зимно попълнение утре. Тогава на "Герена" е очакван 23-годишният нападател Билал Бари. Таранът вече е спазарен с Монтана. Клубът от "Огоста" ще получи 100 хил. лева за правата на мароканеца.

Славиша Стоянович искаше футболиста още в началото на зимната подготовка. Тогава обаче двете страни не успяха да стигнат до споразумение. Такова обаче вече има и Бари ще пристигне на "Георги Аспарухов", независимо дали "сините" ще продадат звездата си Найджъл Робърта, пише „Тема Спорт“.

Вчера мароканецът проведе възстановителна тренировка на "Огоста", след като в неделя имаше възможност да се покаже пред бъдещия си треньор Стоянович. Нападателят игра 90 минути при загубата с 0:2 от Левски на "Герена". Той обаче не успя да блесне в този мач.

Билал Бари е роден на 19 януари 1998 година и притежава и френски паспорт. Преди да подсили Монтана през есента, е носил екипа на румънския Конкордия, за който вкарва 2 гола в 22 мача. Той е юноша на Ланс, като за френския тим има 1 мач в Лига 2. За Монтана пък нападателят е с 3 гола в 11 двубоя.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството