Шведският Малмьо е пратил нова оферта за нападателя на Левски Найджъл Робърта, пише „Мач Телеграф“. Това е реакцията на шведския шампион, след като стана ясно, че от Ди Си Юнайтед са готови да броят 1,2 млн. долара за нападателя, който в чужбина е представен като национал на Кюрасао, въпреки че обяви бойкот на островната държава.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Доскоро се смяташе, че бившият тим на Златан Ибрахимович е единственият кандидат за подписа на Робърта. Предложенията от Швеция обаче не задоволяваха "сините". Първо скандинавците искаха да минат с 500 хил. евро за нападателя, а след това вдигнаха офертата с още 150 хил. евро. От "Герена" обаче пак не бяха съгласни и с този вариант. Тогава се появи интереса от САЩ към Робърта и това е принудило Малмьо да вдигне още предложението си за нападателя, за да не го изпуснат.

Очаква се Робърта да вземе решение за бъдещето си до края на седмицата. Както вече стана ясно, той не е останал очарован от възможността да отиде да играе в САЩ. Футболистът е на мнение, че там ще настъпи застой в кариерата му, която може да се развие далеч по-добре, ако остане в Европа.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството