Левски събра 29 играчи и се запуши по някои постове, но в този момент на "Герена" не могат да се справят с този въпрос, който може да доведе до сериозни проблеми в съблекалнята."Сините" се бавят с преотстъпването на футболистите, които рядко попадат в сметките на Славиша Стоянович.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Треньорът каза, че ще обяви имената им на Наско Сираков, но до този момент "сините" не са се разделили с нито един играч. Изключение прави Петър Иванов, който води подготовка с отбора, но пък се прибра в София от Бургас, където бе под наем на Нефтохимик. Там обаче бе изгонен от квартирата си заради неплатен наем, а се оказа и излишен при извършена треньорска рокада. Сега бе пратен в Своге, където имаха нужда от още един вратар, пише "Тема Спорт".

На този етап обаче на "Герена" удрят на камък с отборите, където би могло да пратят до лятото футболистите под наем. Те или искат такива, от които Стоянович не иска да се откаже, или не могат да гарантират, че кадрите на Левски ще бъдат титуляри. Последното е важно изискване на "сините", за да може играчите им да се развиват, а Стоянович да ги държи под око. Очаква се развръзката да настъпи в близките дни, защото няма много време до затварянето на трансферния пазар у нас. Това ще се случи на 28 февруари.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството