Нападателят на варненския Черно море Исмаил Иса и защитникът на Лудогорец Антон Недялков няма да могат да помогнат на националния отбор в предстоящите мачове с Гибралтар, Финландия и Ирландия. 

Иса е получил контузия в кръста по време на мача от 12-ия кръг на efbet Лига на "моряците" с Ботев (Пловдив), който се игра в събота. Медицинският преглед е показал възпаление, което няма как да бъде овладяно при тежките натоварвания за кратък период. Иса ще се подложи на рехабилитация по време на паузата. Отпадането на нападателя за момента няма да наложи покана за нов играч, поне не и преди домакинската среща с Гибралтар в сряда. След това треньорският щаб ще преценява.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Защитникът на Лудогорец Антон Недялков също отпада от сметките, след като е дал положителен резултат на тестовете за коронавирус, по информация на колегите от "Труд".

Това са поредните футболисти, които отпадат от сметките на Георги Дерменджиев след Георги Костадинов, Кирил Десподов, Тодор Неделев, Пламен Илиев, Николай Михайлов.

Днес към отбора се присъединиха последните двама футболисти, които имаха мачове с клубните си отбори в неделя. Това са защитникът Страхил Попов и Божидар Краев, които играят съответно за Хатайспор и Мидтиланд. Двамата направиха днес само възстановителна тренировка и утре ще се включат на пълни обороти в заниманията.

Програма на нашата група в Лигата на нациите