Нови сериозни проблеми застигнаха Левски преди дербито с ЦСКА. Освен неяснотата с финансирането и самото бъдеще на клуба, треньорът на „сините“ Петър Хубчев може да остане без най-резултатните си футболисти за големия сблъсък през следващата събота, пише „Тема Спорт“.

Под въпрос за мача с ЦСКА са Станислав Иванов и Найджъл Робърта, които през есента вкараха по осем гола в първенството.За ситуацията с Иванов още вчера БЛИЦ СПОРТ първи писа, след като разбрахме, че Стаси е  получил контузия на контролата с Олександрия (1:2). Днес 20-годишният футболист ще премине обстойни прегледи, които да покажат какво точно е състоянието му.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Найджъл Робърта пък пропусна по-голяма част от подготовката на Левски в Сандански заради мускулна травма. Той започна тренировки наравно със съотборниците си едва в Турция. От щаба на „сините” обаче сметнаха за по-удачно да не избързват с пускането му в игра и той записа само 11 минути в контролата срещу Узбекистан U19. За участието му в мача с ЦСКА ще се решава в последния момент.

Почти нулеви са шансовете Янис Каргас да участва в дербито с „червените“. Гръцкият защитник бе повален от вирус при пристигането в Турция, а това му попречи да води нормален тренировъчен процес. За титуляри в центъра Хубчев ще избира измежду Холмар Ейолфсон, Нуно Рейш и преквалифицирания в бранител Мартин Райнов.

БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020