Новият член на Надзорния съвет на Левски Венцислав Димитров застана пред медиите след края на Общото събрание на „сините“. По време на събитието беше прието финансистът да влезе в управата на клуба като представител на спонсора „Палмс Бет“.

“Представител съм на генералния спонсор. Повече от 25 години се занимавам с финанси. В продължение на 10 години съм бил банков директор. Занимавам се с управление на активи, както и финансов контрол. С г-н Баждеков ще имаме добра комуникация, защото от „Палмс Бет“ сме дошли, за да помогнем на клуба, а не да изсипем едни пари за реклама. Голяма част от нашата фирма сме левскари по душа. Целта ни не е просто да правим сделки, а да видим клубът там, където му е мястото – в челото на класирането, а защо не и шампион някой ден“, заяви Димитров.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

„В Левски трябва да се променят много неща. Имаме идеи и са въпрос на реализация. Няма смисъл да говорим предварително. Надявам се, че нещата ще се получат и ще се види резултат“, допълни финансистът.

„Спонсорският договор е за пет години и всяка година ще влиза приблизително една и съща сума, но ще има вариации. Аз съм по финансите, моята работа е да осигуря парите и да контролирам използването им. Направихме предвиждания за паричните потоци, за да можем да реагираме там, където е най-важно и спешно. Например да се чистят заплати и задължения, за да се успокоят нещата. Така останалите пера в Левски ще работят спокойно и ще знаят, че имат някой зад гърба си. Тогава клубът да тръгне напред”, продължи Димитров.

Efbet Лига - сезон 2021/2022