Левски има нов член на Надзорния съвет, информира dsport.bg. Това стана ясно по време на Общото събрание на клуба. В управата влиза Венцислав Димитров, който ще бъде представител на спонсора на клуба „Палмс Бет“. Членове на НС остават Наско Сираков, Константин Папазов и Петър Ганев.

Венцислав Димитров е роден през 1974 г. в Русе. Завършва Математическата гимназия в родния си град. Притежава магистърска степен по финанси от Университета за национално и световно стопанство в София.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Димитров е финансист с дългогодишен опит. Има осемгодишен опит като консултат на клиенти в банковата сфера, включително като ръководител на екип и директор на банков клон. Опитът му в областта на валутните пазари е 11 години, в това число и международни.

Над четири години е бил ръководител на екип от специалисти, осигуряващи финансово обслужване, като връзка с финансови институции, инвестиционни планове, управление на свободни средства, приватизационни сделки, финансов анализ на компании, контрол, отчети и др. В компетенциите му влиза и изготвянето на бизнес планове, финансови анализи, оценки и консултиране.

В момента Димитров заема отговорна позиция в една от най-големите български компании от игралната и развлекателната индустрия.

Efbet Лига - сезон 2021/2022

Снимки: Антон Узунов