Новият министър на спорта Красен Кралев предупреди ЦСКА да съгласува действията си със спортното министерство, когато "червените" искат да извършват строителни дейности на "Армията" или Панчарево. Повод за думите на Кралев е съборен балон на Панчарево, което е станало без разрешение на собственика на базата - министерството на спорта.

"Преди два дни получихме сигнал за това. Не е редно да разрушават собственост, която се води в архивите на министерството, без да са получили разрешение за това. Не споря дали този балон е опасен за здравето на хората. Трябва да направим комисия, която да установи това. За съжаление те не изчакаха. Реагирах, създадох комисия за да установи, че съоръжението на 90 % е разрушено. През последните 10 дни казах, че съм абсолютно добронамерен за базата на ЦСКА. Желанието ми е да затворим този казус веднъж завинаги. Но все пак ми дайте малко време да се подготвим. Съвсем скоро ще проведем среща с представителите на ЦСКА и всичко, което можем да направим по закон, ще го направим. Не би трябвало да реагират по този бърз начин, защото трябва да проявим грижата си на добър стопанин на държавното имущество, което ни е предоставено", каза Кралев, който явно не знае, че балонът сам се срути.

Новият спортен министър беше гост на награждаването на най-добрите млади футболисти от турнирите на националната програма „Децата и футболът“.