ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новото попълнение на Левски Абдулахи Шеху направи първото си изявление като играч на клуба, а след това и проведе първата си тренировка със „сините“. 29-годишният нигериец направи уточнение на каква позиция на терена може да играе.

„Много се радвам, че съм тук. Преди да дойда в София получих съобщения от феновете на Левски и вече усещам, че съм като вкъщи. От клуба се погрижиха много добре за мен. Дойдох да покажа най-доброто, да помогна на отбора и да постигнем целите този сезон“, започна Шеху.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Чувал съм за Левски и преди, но когато треньорът и клубът ме потърсиха, го проучих и разбрах, че е един от най-големите отбори в България. Избрах да дойда тук заради историята на клуба, заради целите и амбициите му. Като играч, който иска да поддържа високо ниво, няма как да откажеш на Левски. Надявам се с идването си да донеса успех на клуба“, добави нигерийският футболист.

„Играя на три позиции – централен полузащитник, централен защитник и десен защитник, но всички зависи от треньора. Той ще прецени, а аз съм готов да играя навсякъде“, завърши Абдулахи Шеху.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

снимки: Startphoto.bg