ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Нигериецът Абдулахи Шеху счупи рекорд с пристигането си на „Герена“. С подписването на договора си със „сините“, който е до края на сезона, 29-годишният поливалентен футболист ще взима най-голямата заплата сред всички играчи на „сините“.

Възнаграждението на Шеху е 9000 евро на месец. С такова възнаграждение в момента не може да се похвалят най-големите имена в селекцията на „сините“.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Шеху основно играе като дефанзивен халф, но може да бъде ползван и като централен бранител и десен бек. Именно универсалните му качества са убедили Станимир Стоилов да даде зелена светлина за трансфера. Сега остава нигериецът да убеди с изявите си за Левски, за да получи удължаване на договора.

Абдулахи Шеху вече направи неофициалия си дебют в контролата на дублиращия тим срещу Сливнишки герой (4:0) през изминалия уикенд, когато действаше като централен защитник и престоя на терена 45 минути. Нигериецът ще вземе участие и в проверката на водения от Елин Топузаков тим срещу втория отбор на Славия в събота от 14:00 часа на стадион "Александър Шаламанов".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК