ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски е изправен пред нов проблем с основен футболист в състава на Станимир Стоилов. След травмите на Ноа Сонко Сундберг и Билал Бари, който е пред операция, сега с контузия е и националът Филип Кръстев.

Халфът беше заменен принудително при победата над ЦСКА с 2:0 в неделя. От „Герена“ разкриха, че той има проблем в кръста. Вчера и днес Кръстев ще се подложи на серия от прегледи, които да покажат в какво точно състояние е играчът.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Не е изключено 20-годишният футболист да отпадне от сметките на националния селекционер Младен Кръстаич за мачовете с Гибралтар и Северна Македония от Лигата на нациите.

Филип Кръстев има достатъчно време да се възстановява, ако травмата му не е толкова сериозна, тъй като в момента има пауза в първенството заради мачовете на националния отбор.

Треньорът на Левски Станимир Стоилов пусна в петдневна почивка повечето си играчи след успеха над „армейците“. Ваканцията не се отнася за футболистите, ангажирани с национални отбори, както и за Ноа Сонко Сундберг, Нейтън Олдър и новото попълнение Абдулафи Шеху. Тримата ще бъдат ангажирани с тренировки за навлизане в добра игрова форма.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК