Маркетинговият директор на Левски Пламен Петров коментира целите, които са поставени със стартирането на третата кампания „Аз съм Левски“. Той съобщи, че притежателите на картите ще получат известни облекчения от партньорите на кампанията.

„Това е една от най-успешните кампании на клуба. Тя е насочена изцяло към феновете. Нашите партньори предоставят неща, които още в началото на кампанията искахме да осигурим. Тази година имаме над 12 хиляди продадени карти. Не съм много сигурен дали е уместно да казвам приходите, но възлизат над 700 хиляди лева“, обяви Петров.

„Целта е тази година продадените членски карти да надминат първата кампания, когато бяха продадени над 20 хиляди карти. През 2020 г. призовахме за кампания, която да вдигне Левски от финансовия колапс. Тогава феновете приеха, че това е последен удар на камбаната за клуба. Покрай членската кампания имахме и други инициативи и тя остана на заден план. Сега фокусът ни е изцяло върху членската кампания. Аз мисля, че ще са повече от 20 хиляди“, допълни маркетинговият директор на „сините“.

„Целим подпомагането на хората в техните нужди. Сега ние им помагаме чрез нашите партньори веднъж да си облекчат месечния бюджет и втори път идват коледни празници, хората искат да пазаруват от нас и могат да разсрочат плащането“, каза още Пламен Петров.

Официалният сайт на Левски излезе с официално съобщение, което допълнително обяснява какви са предимствата за феновете при включване в кампанията "Аз съм Левски".

Левскари,

Дойде моментът да поставим официално началото на кампанията по подновяването на членските карти на клуба.  

Кампанията „Аз съм „Левски“ е най-прекият начин всеки левскар, от всяка точка на България и света да се заяви като такъв. Това е начинът, по-който всеки привърженик, да се асоциира и присъедини към голямото синьо семейство.

През настоящата кампания „ПФК Левски“ вече е част от световната програма на myWorld Benefit Platform.

Платформата предлага безплатна регистрация, чрез която ще имате възможността да пазарувате при местни и международни партньори, както офлайн, така и онлайн. С всяка Ваша покупка Вие събирате предимства за Вас и подкрепяте финансово клуба.

Сред новите предимства на членството в „ПФК Левски“ се нарежда и партньорството с NewPay, чрез което ще можете да разсрочите покупка от официалния магазин на „ПФК Левски“ за период до 30 дни, на 4 или 6 месечни вноски без оскъпяване.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига