Емил Гъргоров вече официално е футболист на ЦСКА. От сигурни източници БЛИЦ разбра, че днес Бадема е подписал договора си с "червените", които и вчера увери, че ще остане на "Армията", ако не си намери клуб в чужбина. До последно снощи националът е имал вариант да премине зад граница, но нещата не са се получили и той вече е собственост на ЦСКА.

БЛИЦ разбра, че Бадема се е похвалил пред съотборници за договора си с "армейците", който е за срок от 3 години. Именно подписване на дългосрочен контракт беше желанието на бившия играч на Лудогорец, който в момента е на 32 години. Договорът му с "червените" означава, че той иска да завърши кариерата си именно в ЦСКА, където се завърна за четвърти път.

Предишните престои на бившата звезда на Локо (Сф) при "армейците" бяха в периодите 2002-2006 г., 2008-а, както и 2011 година. Гъргоров е трикратен шампион на България с екипа на ЦСКА.

Той не е единственият, който се завърна това лято на "Армията". Младенов си осигури още услугите на Валентин Илиев, Апостол Попов и Стоян Колев.

Както е известно, Гъргоров се раздели с Лудогорец след края на миналия сезон и стана свободен агент с надеждата да си уреди преминаване в чужбина. В крайна сметка Бадема се завърна на "Армията", където се озова и съотборникът му от разградския клуб Неманя Милисавлиевич. БЛИЦ първи съобщи вчера, че сърбинът се e присъединил към "червените", като и на него вече му е предложен договор, който в близките часове ще бъде подписан.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ