ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Новото ръководство на ЦСКА взе решение да намали цените на билетите. След като през миналата година привържениците на "червените" плащаха по 15 лева за сектор "А" и 10 за "В", сега те ще вадят съответно по 10 и 7 лева. Тези цени обяви официалният сайт на ЦСКА за домакинството на Локомотив (Пловдив).

Интересното в случая, е че пропуските са за стадион "Българска армия", а все още не е ясно дали БФС няма да премести срещата на "Васил Левски". Вчера се заформи спор около мястото за провеждане на срещата, тъй като от полицията са обявили двубоя за "рисков". Миналата година стадионът на "червените" в Борисовата градина получи лиценз с условие на спортното съоръжение да не се провеждат мачове, които са определени от полицията като "рискови". Предстои двете страни да се изяснят, а самият двубой е в събота от 20:00 часа.

Ето какво гласи съобщението на ЦСКА:

От днес (17.07), можете да закупите билети за мача ЦСКА – Локомотив Пловдив (който ще се проведе на 20.07 от 20:00 часа, на стадион „Българска армия”) във фен магазина на „Армията” от 12:00 д0 18:00 часа.

Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона. Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона. Фенове, които са във видимо нетрезво състояние няма да бъдат допуснати. Децата до 14 годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.

Цени на билетите:
- сектор А – 10 лева

- сектор В –7 лева

- сектор Б ( гости) – 7 лева

В деня на мача (20.07), ще бъдат отворени касите на „Армията”, до фен магазина и "Спортна София" с работно време от 12:00 до 20:45 часа.

Заб: Картите за сезон 2012/2013 няма да важат за този мач!

Надяваме се, че всички, които обичаме ЦСКА ще сме на стадиона. ЦСКА е на всеки един от нас и както гласи един от рефрените на неповторимия сектор Г – „ЦСКА – това си ти!”. Армейци, отборът има нужда от Вас и вие имате нужда от отбор, който да носи в себе си идеалите и духа на ЦСКА. С Вас на трибуните Клубът е несломим, духът непобедим, а отборът е един!

САМО ЦСКА!

НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ!