Стадион “Георги Аспарухов” е отговаря на изискванията и напълно готов за двубоите от пролетния полусезон на първенството на “„А” група и турнира за Купата на България.
 
Това стана ясно след инспекцията на Общинска комисия за проверка и контрол по спазването на инженерните и техническите изисквания към спортните обекти по отношение на тяхната сигурност.
 
Комисията направи проверката в пълен състав и даде разрешение на стадиона на “Левски” да се провеждат футболни срещи през пролетт, въпреки че Сектор "А" на съоръжението беше взривен преди месец. 
 
Така “сините” ще домакинстват на стадион "Георги Аспарухов" всичките си срещи от пролетния полусезон с изключение на мача от 24 кръг на първенството срещу ЦСКА, който ще играе на “Васил Левски”.

За варианта “сините” да играят домакинските си мачове на собствения си стадион през пролетта се говори от няколко седмици, тъй като излиза по-евтино. БЛИЦ обаче първи информира за тази възможност още на 14 декември.

Първият домакински мач на “Левски” за тази пролет е на 13 март, когато тимът на Илиан Илиев приема Литекс в 1/4-финален мач за Купата на България. Четири дни по-късно “сините” приемат Монтана за първенство.