Локомотив (Пловдив) официално обяви, че ще играе домакинските си мачове на "Лаута", въпреки недоволството на феновете заради оставането на Константин Динев начело на "смърфовете".

Днес се проведе среща на клубовете от "А" група, която бе организирана по повод разпределението на телевизионните права. На нея отборите трябваше да заявят стадиони, на които ще приемат мачовете в елита, тъй като от това ще зависят и часовете, които БФС ще определи за начало на срещите. "Черно-белите" попадат в групата тимове, които могат да играят на осветление.

новият изпълнителен директор на Локо (Пд) Тодор Лучев, който представляваше клуба на срещата, е обявил пред "Футбол Про Медия", че мачовете на тима ще се играят в Пловдив.

Както е известно, "черно-белите" се опитваха да се договорят с ръководството на Пирин и да използват стадиона в Благоевград, но това така и не се случи.

Все още не е ясно как от Община Пловдив ще реагират на това и как ще се постигне договорка, тъй като трябва да започне спешен ремонт на тревата, тъй като стадион "Локомотив" е предвиден да приеме мачове от предстоящото догодина европейско първенство за юноши до 17 години.

Следете с БЛИЦ: Лятна подготовка 2014