Словенецът Рене Михелич вече официално е футболист на "Левски". Халфът ще играе за "сините" под наем от Насионал (Мадейра). Контрактът е до края на сезона. След това българският клуб може да откупи правата му от бившия тим на Георги Чиликов.

Както е известно, 24-годишният полузащитник от снощи е в лагера на тима в Агия Напа и се присъедини към подготовката. Очаква се още утре Михелич да дебютира с екипа на "Левски". От 15:15 часа избраниците на Илиан Илиев се изправят срещу шампиона на Полша - Шлонск (Вроцлав).

Обвързването на Михелич с "Левски" малко се забави, тъй като се проточиха преговорите на българския гранд с Насионал (Мадейра), притежаващ правата на футболиста. "Сините" и португалците обаче стигнаха до споразумение, след което словенският халф вече е на разположение на Илиан Илиев и днес провежда първа тренировка с новите си съотборници в Агия Напа.

Михелич е петото попълнение на "Левски" за тази зима. Преди него тимът се подсили с четирима футболисти от родни клубове - Стефан Велев (Берое), Милен Василев (Миньор Перник), Михаил Иванов ("Ботев" Враца) и Пламен Димов (Черноморец).

ВИЗИТКА
Това е Рене Михелич
Роден: 5 юли 1988 година
Родно място: Марибор (Словения)
Висок: 177 см.
Пост: полузащитник

Кариера:
2005-2010 134 мача/19 гола
2010- Насионал Мадейра 35 мача/1 гол
За националния отбор: 3 мача

Успехи
Шампион на Словения (2009), Суперкупа на Словения (2009)

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ

6_1.jpg

5.jpg