Холандският защитник Дъстли Мулдер официално прекрати трудово-правните взаимоотношения с „Левски“, съобщи официалният сайт на „сините“. В последните четири години той изигра 113 мача със синята фланелка и отбеляза 5 гола.
 
„Искам да благодаря на всички в клуба, на феновете, на моите съотборници за всичките тези 4 години, когато бяхме заедно. Никога няма да забравя мачовете със синята фланелка, особено тези в Лига Европа, когато победихме редица силни отбори на „Герена”. Мачове като този с Лил и нещастния автогол, липсата на шанс срещу Славия също трудно не се забравят, но в повечето случаи бяхме щастливи да радваме нашите невероятни фенове. Оставям много приятели в България, в клуба бях най-близък с Данчо Милиев и Христо Попадийн“, заяви Мулдер.
 
„Радвам се, че работих под ръководството на Ясен Петров, а най-симпатичен си остава Ники Митов, който ни накара да повярваме, че можем много повече. Надявам се момчетата, които остават в клуба да донесат нови радости на милионите ни фенове и спечелят така жадуваната шампионска титла. Още веднъж благодарности на синята агитка, която направи незабравим и празника по случай стогодишнината на клуба. Само „Левски!”, допълва холандецът.