Изпълкомът към БФС официално взе решение да проведе извънреден конгрес за избиране на управа на родната централа. Голямото събитие е насрочено за 25 юни, обяви временният президент на БФС Михаил Касабов.

"Конгресът ще бъде на 25 юни в зала 1 на НДК", каза той.

Попитан дали ще се кандидатира за поста президент на БФС и има ли желание да остане на поста, Касабов бе лаконичен: "Отдавна дадох отговор на този въпрос".

БЛИЦ припомня, че той многократно е казвал, че няма намерение да продължава да е президент на футболната ни централа. 

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Решението на Изпълкома относно провеждането на конгреса:

"След разглеждането на исканията ИК утвърди решенията на Бюрото на ИК от 01.02.2021 г. и 25.02.2021 г., като по този начин прие предложението на Изпълнителното бюро и утвърди провеждането на извънредното Общо събрание на БФС на 25 юни 2021 г. в Зала 1 на НДК, ако епидемичната обстановка го позволява и здравните власти дадат съгласие за провеждането на присъствен конгрес.

На база на приемането на дата за извънредно Общо събрание ИК прие текста на поканата за Конгрес на 25 юни 2021 г., дневния ред, съставите на комисиите за подготовка на Конгреса. Приети бяха и правилата за издигане на кандидатура за президент на БФС, според които предложенията следва да се представят в деловодството на БФС най-късно 15 дни преди датата на провеждане, а именно 10 юни 2021 г.

ИК също така утвърди бюлетините за гласуване по време на Общото събрание, както и организационните регламенти на Конгреса".

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството