Арда oбяви назначението на Димитър Димитров. БЛИЦ първи съобщи по-рано днес, че Херо е желан за заместник на преминалия в ЦСКА 1948 Николай Киров.

Съобщението от Арда: 

"Новият старши треньор на ПФК Арда е Димитър Димитров. Доайенът на треньорите в България се завръща, след като прие предложението на спортния директор на Арда Ивайло Петков.

Димитров ще изведе утре след обяд Арда на първа тренировка. Част от неговия екип ще бъде Георги Чиликов, заедно с Емил Кременлиев, Тодор Попов и Антон Дончев. 

Димитър Димитров ще бъде представен на официална пресконференция утре (7 септември) от 16:30 на "Арена Арда", след което от 17:45 часа ще проведе тренировка на стадиона в Момчилград".

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

62-годишният Димитър Димитров за последно беше начело на Берое - до април. В богата си кариера бургазлията е водил още националния отбор на България, бил е с главен мениджър на националните отбори при Христо Стоичков, бивш спортен директор на Ботев (Пловдив); бивш треньор на Нефтохимик (2 пъти носител на Купата на ПФЛ), Литекс (шампион през 1998), Левски (шампион и носител на Купата на България през 2000), Велбъжд, Локо (Пд), Ал Насър, Амкар (Перм), Ал Кадисия (Саудитска Арабия), Черноморец (Бургас), Иртиш (Казахстан) и Лудогорец, като с "орлите" завоюва шампионската титла през 2018 г.

Efbet Лига - сезон 2021/2022