Собственикът на Септември Румен Чандъров потвърди новината на БЛИЦ, че клубът ще си върне Здравко Димитров и Димитър Костадинов от Левски. Както е известно, двамата бяха извадени от първия състав на „сините“ от треньора Станимир Стоилов заради системни нарушения на дисциплината.

„Преговаряме за двамата. Чакаме да минат всички мачове на Левски. Ще търсим варианти“, коментира Чандъров пред „Тема Спорт“.

Собственикът на Септември взе отношение и по темата за треньорския пост, тъй като според информациите Славко Матич има предложение от ЦСКА 1948.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Още преговаряме със Славко Матич. Няма окончателно решение, а други варианти нямаме. Ако се стигне до там, тогава ще го мислим. Но сме на прав път“, допълни бизнесменът.

„Няма яснота относно това къде ще домакинстваме в елита. Мислим по въпроса, но нямаме ясен вариант. Другата седмица ще имаме повече яснота. Това не е проблем“, призна Румен Чандъров.

„Продължаваме развитието си. Запазваме отбора. Младите ще играят и в елита. Няма да правим кардинални промени. Двама-трима ще отпаднат, ще вземем 2-3 нови попълнения. Треньорът ще реши кои ще са, както и за Валери Божинов“, сподели босът на спечелилия промоция за елита столичен тим.