Управителният съвет на ЦСКА излезе с официална позиция заради появилата се възможност Станислав Тодоров да получи наряд за предстоящото в събота дерби с Лудогорец на „Българска армия“. „
 
По-рано днес членът на УС на ЦСКА Иво Котев обяви пред БЛИЦ, че от клуба не желаят шуменският рефер да ръководи мачове на „армейците“. Те недоволствата от работата на Тодоров по време на мач с Черно море във Варна. След това феновете на ЦСКА излязоха с официална позиция против назначение на рефера за мача с Лудогорец.
 
ОФИЦИАЛНАТА ПОЗИЦИЯ НА ЦСКА
Във връзка с появили се по-рано днес информации, както и след реакцията на нашите привърженици по отношение на евентуално назначение на Станислав Тодоров за главен съдия на предстоящия ни двубой с Лудогорец, категорично заявяваме следното:
 
ЦСКА София потвърждава и държи на желанието ни като Клуб, този рефер да не получава наряд за наш мач по никакъв повод. Готови сме да приемем всякакво друго назначение от страна на уважаваната от нас Съдийска комисия към БФС. В противен случай, ако Станислав Тодоров ръководи срещата ни в събота, ЦСКА София ще приеме товa като тенденциозно решение.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите