ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

ЦСКА използва профила си във „Фейсбук“, за да съобщи позицията на клуба по наболелия в последните дни казус за предвидената контрола с Македония Гьорче Петров.

Феновете от „Трибуна Сектор Г“ излязоха в сряда с официална декларация, призовавайки за отмяна на мача. Причина за това е нанесеният побой нас секретаря на българския клуб „Цар Борис III” в Охрид Християн Пендиков от местни жители. Пострадалият беше докаран за лечение в София.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Сега от „Българска армия“ съобщават, че са предложили на колегите си от Македония Гьорче Петров двата отбора да излязат на терена с фланелки „НЕ НА НАСИЛИЕТО“. Това означава, че клубът не планира да отмени контролата.

Двубоят между ЦСКА и тима от Северна Македония по програма трябва да се проведе в неделя (29 януари) от 14:00 часа.

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА ИНФОРМАЦИЯТА НА ЦСКА
Вярваме, че ролята на футбола е да дава пример, а светът повече от всякога има нужда не от разделение, а от човешко отношение и уважение. ЦСКА винаги е бил символ точно на тези принципи и добродетели. Убедени сме, че ЦСКА има социална роля, която се простира далеч отвъд спорта и като един от най-успешните клубове на Балканите е длъжен да бъде отговорен и рационален, когато на карта са заложени отношения между две държави и човешки съдби.

Затова предложихме на Македония ГП двата отбора да излязат на терена с фланелки „НЕ НА НАСИЛИЕТО!“. Използвайки трибуната, която най-великата игра ни предоставя, със съперника ни ще застанем зад тази категорична обща позиция. Вярваме, че когато двете страни заедно се противопоставят на деяние, което не може и не трябва да бъде оправдавано, това би имало много по-силен отзвук и положителен ефект върху развоя на събитията, справедливостта и бъдещето. Където диалогът е на масата, футболът може да построи мостове по-бързо и по-ефективно от всяка дипломация.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023