Огромен e интересът към мача на националния ни отбор по футбол с Люксембург от Лигата на нациите. БЛИЦ разбра, че вече са продадени 5000 билета.

Двубоят е на 12 октомври (събота) oт 19:00 часа на стадион "Христо Ботев" в Пловдив, където "трикольорите" спечелиха с 1:0 срещу Северна Ирландия на 8 септември. 

За предстоящото домакинство на Люксембург очакванията са трибуните да са изпълнени до краен предел и на "Колежа" футболистите на Илиан Илиев да се радват на още по-мощна подкрепа от феновете. Хубавото време е предпоставка за нов футболен празнк в Пловдив.

Три часа преди започването на мача ще има мини концерт и много игри с феновете. 

Както вече стана ясно, 1 лев от всеки продаден билет ще отиде за изграждането на паметник на легендарния нападател на Ботев (Пловдив) и националния отбор Динко Дерменджиев. С екипа на националния тим и олимпийската селекция Чико има изиграни 57 мача, в които отбелязва 19 гола, като участва на три световни първенства. Той си отиде от този свят на 1 май 2019 г., но остава завинаги един от най-важните членове на българското футболно семейство.

Припомняме цените на билетите: 
Сектор А – 25 лв.
Сектор B – 15 лв.
Сектор C – 20 лв.
Сектор D – 15 лв.

ПРОГРАМАТА НА НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ - ТУК

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА БЪЛГАРИЯ В ЕДНА КНИГА - ТУК

 

 

️ От днес билетите за домакинския мач с Люксембург (12.10) на стадион “Христо Ботев” в Пловдив вече са в онлайн...

Публикувахте от Team Bulgaria в Четвъртък, 26 септември 2024 г.