Станалият прочут напоследък октопод Пол прогнозира, че Берое ще елиминира Рапид (Виена) и ще продължи в следващата фаза на турнира Лига Европа.

Фенове на тима от Стара Загора проявиха изключителна изобретателност и направиха уникален колаж, използвайки световноизвестното мекотело. Както е известно, Пол живее в Оберхаузен, а по време на Мондиала в ЮАР демонстрира 100-процентова познаваемост, като все избираше да похапва от храната, поставена в стъклена кутия с флага на страната, която след това излизаше краен победител в съответния двубой.

След като научиха жребия за Лига Европа фенове на Берое боядисаха мекотелото в клубния зелен цвят, а Пол е избрал стъклената кутия с емблемата на тима от Стара Загора, вместо тази на Рапид (Виена). Преди дни и изобретателни ултраси на Левски изготвиха колаж, на когото син октопод прогнозира, че селекцията на Ясен Петров ще победи ЦСКА в предстоящото голямо дерби на българския футбол на старта на новия сезон.

Първият мач между носителя на Купата на България и австрийския гранд е на 29 юли на стадион "Георги Аспарухов" в София. Реваншът във Виена ще бъде на 5 август. /БЛИЦ