Треньорът на Локомотив (София) Драгомир Окука сподели пред БЛИЦ, че не е доволен от играта на футболистите си в Мездра, където "железничарите" с кански мъки стигнаха до победата с 2:1. На полувремето гостите от София изоставаха с 0:1, но след почивката стигнаха до пълен обрат. Днес се появиха информации за скандал в съблекалнята на тима от "Надежда".

Футболистите помолили Окука да излезе навън и са започнали да се карат заради видимото нежелание за игра, което демонстрираха, информира "Гонг".

"Няма такова нещо. Наистина бях само пет минути при тях в съблекалнята, но те не са ме гонили навън. Аз сам отидох на терена, тъй като трябваше да обясня на Асамоа и Димо Атанасов как да се включат в играта. Видяхте, че ги пуснах още в началото на второто полувреме. Иначе в съблекалнята останаха помощниците ми, които даваха указанията на играчите", сподели Окука пред БЛИЦ.

"Категорично ви казвам, че няма скандал между мен и футболистите. В Локомотив работим нормално, с всички се разбирам", добави спецът, който каза, че е спокоен за поста си и не се притеснява от евентуално уволнение.

"В защита имаме проблеми, много лесно допускаме голове. Целта ни е класиране в Европа и аз се надявам, че това ще се случи. Щом бихме Левски с 3:0 на "Герена" значи и сега можем да газим съперниците. Надявам се вече да спрем със слабите игри и да започнем да побеждаваме. Знаем, че няма лесни мачове. Виждате какво се случи в Стара Загора срещу Берое. Аз обаче съм недоволен от това, че не виждам футболистите да водят битка. Искам да пускат кръв", продължи Окука.

"От първото полувреме в Мездра по-слабо не сме имали. Няма как да не съм недоволен. С този стил на игра няма как да се класираме в евротурнирите. А знам, че всички в отбора искаме да сме в Европа", добави треньорът на "железничарите".

"За пръв път ни се случва да обърнем мач откакто аз съм начело на Локомотив. Нормално е Мартин Камбуров да бележи голове, това е задачата му", завърши Драгомир Окука.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ