Новият член на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев е уверен, че скоро отборът ще има генерален спонсор. Според икономиста клубът ще успее да преодолее тежката ситуация, в която се намира.

"Няма логика Левски да не си намери генерален спонсор, дори отборите от Втора лига имат реклама на фланелките. Ясно е, че няма да е някаква мечтана сума, както преди години", призна Ганев пред „Канал 3“.

"Мисля, че за следващия сезон бюджетът ще бъде вързан. Трябва да се покрие тази дупка от над 4 млн. лева. Вариантите са няколко: трансфери, дарителски кампании, абонаментни и членски карти. Очевидно от продажби на играчи клубът може да бъде спасен, но тези, които купуват, знаят, че Левски е в сложна ситуация и натискат да се възползват максимално като платят по-малко."

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

"Наско Сираков ще има думата по отношение на трансферите. Ако стартираме първенството, означава, че сме преобразували бюджета с новите футболисти и сме намерили спонсори. Ако се завърти машината, скоро ще се измъкнем от ситуацията", допълни членът на Надзорния съвет на Левски.

"За мен членските карти са голямата тема. Това е начинът, по който феновете могат да се доближат до клуба. Трупането на членска маса ще подготви почвата за преформатирането на целия клуб, което от акционерно дружество да стане собственост на своите членове, които да гласуват кой да е президент. Членските карти ще бъдат пуснати вероятно на 1-и септември, имаше дебат по тази тема."

"Аз съм оптимист, но това не означава, че не съзнавам риска, че утре всичко може да се срине заради текущите задължения. В момента сме в уникална ситуация за първи път от много време да се отървем от всякакви зависимости", завърши Петър Ганев.