Бившият председател на Надзорния съвет на ЦСКА Стефан Орманджиев не скри впечатлението си от това, което се прави на "Армията" в последните месеци. Стиви'О също така заяви, че смята ЦСКА за фаворит в дербито с "Левски", заявявайки, че сега е удобен момент "червените" могат да вземат по-солидна победа над вечния съперник. Както е известно, сблъсъкът е утре от 16:15 часа на "Васил Левски".

"Следя внимателно какво се случва в ЦСКА през последните два-три месеца и трябва да призная, че съм впечатлен. Вече имам много по-голямо доверие в ръководството, отколкото преди. Убедих се, че в клуба се работи правилно и хората там се водят изцяло от желанието да възстановят ЦСКА. Самият факт, че голям брой бизнесмени им помогнаха с дребни или по-големи суми, говори за натрупано доверие. Много съм радостен от този факт и съм оптимист за бъдещето. Не можем да очакваме чудеса от Александър Томов, но неговата цел не е да твори такива, а да даде стабилна основа за следващите години. Позволението за публична продажба на акции на клуба е изключително позитивен сигнал. Напълно съм сигурен, че ЦСКА ще срещне подкрепа от своите привърженици и те ще купуват ценните книжа. Ние няма да сме Отбора на народа, обаче народът ще си има отбор. Нашите фенове научиха, че трябва да проявяват толерантност и търпение към собствениците и тази подкрепа, която дадоха на клуба през последните месеци, е основна движеща сила на ръководството", заяви пред "Тема Спорт" Стефан Орманджиев.

"ЦСКА влиза като фаворит във вечното дерби с оглед състоянието на двата отбора. На "Армията" се работи спокойно и рационално. През зимата бяха привлечени футболисти, които качиха леко нивото и засилиха конкуренцията. Игрово се представяме прилично и е видно, че имаме предимство в това отношение пред "Левски". Там цари пълен хаос, сменят се директори, треньори, фенове взимат решения... Много им е тежко и това е удобен момент за ЦСКА да вземе своето", добави още Стиви`О.