Бившият съдия Стефан Орманджиев заяви, че е щял да даде дузпа за Славия срещу Литекс, ако той е бил на мястото на Николай Йорданов.

“При едното положение, в което бе избутан Георги Христов, няма никаква дузпа. При второто положение, когато Александър Барт игра с ръка, щях да дам дузпа. Ръката му беше в неестествено положение, високо вдигната над главата”, обоснова се Орманджиев, което бе гост на актуално студио “Дерби”.

Относно възможността да бъде президент на ЦСКА, бившият рефер коментира: “Оферта не съм получавал, всичко бе желание на медиите да има такава покана, но до момента не е имало. Имаше такъв разговор през месец май, който беше много кратък. ЦСКА си има собственици, които дават пари. Те изнесоха една информация, че са дали 27 милиона за 2 години, което прави по 1 милион на месец, а това не е малко. Според мен тези пари не се изразходват правилно и това ми беше забележката към тях. При правилна финансова политика и стегнат бюджет клуб като ЦСКА няма да има никакъв проблем да е конкурентен на първите 3-4 тима в класирането”./БЛИЦ