Президентът на Славия Венци Стефанов е категоричен, че вината за загубата с 0:2 от Литекс е на рефера Николай Йорданов. Босът на "белите" твърди, че съдията не е дал две дузпи на най-стария столичен клуб.

"В общи линии съм доволен от представянето на отбора. В някои случаи ние си сбъркахме. В други съдията ни ощети, но като цяло Литекс си свърши работата. Двете дузпи, които не даде Николай Йорданов за нас решиха срещата", смята Стефанов.

Босът на "белите" коментира думи на Стефан Орманджиев, според когото Николай Йорданов е трябвало да посочи бялата точка и при двете спорни ситуации. "След като този отявлен враг на Славия си позволява да го каже това нещо, правете си сметка", каза Стефанов.

"Какво да кажа за съдията? Николайчо да е жив и здрав. Дай Боже! Дано нищо не му се случва. Докато има такива съдии в българското първенство ще има много ексцесии. Реферите са виновни за всички простотии, които се случват в този спорт у нас. Николайчо, счетоводители разни, негови колеги и т.н., с лека ръка разбиват труда ни, който полагаме през цялата седмица", добави пред RING президентът на Славия, който след края на срещата в Ловеч си тръгна бесен от Градския стадион и определи като "грозна работа" съдийството на Николай Йорданов.

Стефанов коментира и Костадин Костадинов. Както е известно, шефът на реферите днес бе съдийски наблюдател на мача в Ловеч.

"Той е единственият човек, на когото малко от малко разчитам, че е останало достойнство. Ще видя какво е взел като решение и ще реша какво ще прави отбора на Славия, защото съдиите хронично ни малтретират. Защо Николайчо не изгони няколко състезатели, които си заслужиха да напуснат терена? Защото не му е чиста съвестта. Страх го е! Нямам друго какво да добавя", бесен бе Венци Стефанов, който утре от 12 часа ще гостува в Актуално студио "Дерби" заедно със Стефан Орманджиев. /БЛИЦ