Още двама души успяха да осъдят разпадналия се Етър 1924 за неполучени заплати. Централният защитник Костадин Гаджалов осъди клуба за 2850 лв. неплатени трудови възнаграждения от края на 2012 г. плюс 300 лв. разходи по делото, информира sport-vt.com.

Масажистът на клуба Илиян Трифонов пък спечели в Районния съд делото си за 3500 лв. за неплатени заплати за 5 месеца от есента на м.г. чак до март плюс 200 лв. адвокатски хонорар.

И на двете дела изобщо не се е явил представител на Етър 1924. Гаджалов и масажистът станаха поредните служители, осъдили клуба. Както и останалите, че обаче ще имат доста трудности да си получат парите, тъй като клубът съществува само на хартия и няма никакви активи. Фейзи Илханлъ се изнесе за Турция, а лицензът на Етър 1924 бе отнет от БФС.

В момента никой не знае на каква сума възлизат задълженията на клуба към футболисти, треньори, институции и фирми. Неотдавна от Общината се оплакаха, че в последната година не са получавали никакви финансови справки за приходите и разходите в Етър 1924 и съветниците гласуваха да бъде направена финансова ревизия.