Втори играч от "В" група бе наказан да не играе футбол в следващите 2 години. Това е Владимир Костадинов от аматьорския Сокол (Пъдарско). БФС-Пловдив го наказа заради невъздържано поведение по време на мача на тима му с Вихър (Граф Игнатиево). Футболистът се е държал хулигански и е удрял длъжностни лица по време на срещата, което е причина и за тежката санкция.

Както е известно, вчера Методи Стойнев от Септември (Симитли) също отнесе наказание от 2 години. Шампионът с Локомотив (Пловдив) за 2004 годинашампионът с Локомотив (Пловдив) за 2004 година бе главен герой в боя, който той и съотборниците му хвърлиха на част от футболистите на Витоша (Бистрица). В събота срещата от Югозападната "В" група не се проведе, тъй като съотборниците на Бойко Борисов бяха яко млатени от домакините в Симитли, непосредствено след слизането от автобуса. Заради неприятните сцени БФС наложи наказание лишаване от домакинство за 4 мача на Септември (Симитли).

В четвъртък Спортно-техническата комисия на Зоналния съвет на БФС в София ще се произнесе за резултата от мача. Очаква се Витоша (Бистрица) да спечели служебно с 3:0.

Зоналният съвет на БФС във Велико Търново пък премести мачовете от 29-ия кръг в Северозападната "В" група. Заради провеждането на избори за евродепутати, целият кръг ще се играе на 5 юни (петък) от 18:00 часа, вместо на 7-и. /БЛИЦ