Още един бивш футболист на Етър 1924 се появи в горнооряховския Локомотив. Това е италианският вратар Марко Карканджиу, който дебютира за третодивизионния тим в гостуването на Видима-Раковски в Севлиево за контрола. "Железничарите" спечелиха срещата с 3:2.

Локо (ГО) беше без голмайстора си Тихомир Кънев, който се пробва в Дунав (Русе) и заминалият за Англия Любомир Генчев. По последна информация обаче в тима ги очакват обратно, съобщава sport-vt.com.

Гостите отбелязаха и трите си гола през първото полувреме. Красен Трифонов напредна отдясно в 19-ата минута и с плътен удар по диагонала откри – 0:1. Севлиевци изравниха в 27-ата минута чрез Кирев, но в 35-ата Антоний Балъков отново изведе горнооряховчани напред с гол от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Божидар Йорданов.

Атаките на гостите продължиха и след пас на Явор Генчев халфът Красен Трифонов в 37-ата минута нацели левия страничен стълб. В 41-ата минута бившите етърци Балъков и Трифонов направиха чудесна комбинация, завършена от първия с точен изстрел за 1:3.

През втората част Атанас Любенов вкара втори гол за севлиевския тим и намали резултата на 2:3. За Локомотив отново Красен Трифонов и Тони Балъков създадоха сериозни проблеми на Видима-Раковски, но до нови попадения не се стигна. Лош късмет имаше друг бивш етърец – Венци Йорданов, който игра за севлиевци, но получи травма.