Добрите новини за България преди гостуването на Англия валят една след друга. Капитанът на Челси Джон Тери също отпада от сметките на Фабио Капело за евроквалификацията в петък на "Уембли".

Централният защитник игра вчера за Челси при победата с 2:0 над Сток Сити, но влоши контузията, която го тормозеше от началото на сезона. Тери отново разтегна и след консултация с докторите на Челси и Англия бе установено, че се нуждае от период на почивка и рехабилитация. От сметките на Капело отпадна и Франк Лампард, а Питър Крауч е под въпрос, тъй като е със съмнение за пукнато ребро.

Така английският тим съвсем окуця и в отсъствието на Рио Фърдинанд и отказа на Джейми Карагър наставникът Фабио Капело е изправен пред сериозен размисъл относно своя състав и най-вече върху централната двойка на защитата, която ще трябва да опазва Валери Божинов, Ивелин Попов и Марто Петров на "Уембли". Италианският специалист умува над различни варианти, включващи Матю Ъпсън, Майкъл Доусън и Ледли Кинг.

Евроквалификацията между Англия и България е идния петък на "Уембли" от 22:00 часа, като ще бъде предавана директно по ТВ+ за абонатите на "Булсатком". /БЛИЦ