Турският Коняспор е поредният клуб, който има засилен интерес към нападателя на ЦСКА Жорди Кайседо. Според местния вестник "Хабердаиреси", шефовете на клуба форсират преговорите за еквадореца, а трансферът ще стане сигурен, ако отборът спечели място в квалификациите за групите на Шампионската лига.

Към момента Коняспор е на трети в класирането, само на точка от втория, което дава място в най-комерсиалния турнир. Иначе отборът със сигурност ще играе в Европа през следващия сезон.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Спортно-техническото ръководство на Коняспор търси нов нападател, защото отборът има проблеми с реализирането на положенията си. Голмайстор на тима е 31-годишният албанец Сокол Чикалеши, който е вкарал само 10 попадения от началото на сезона. Медиите в Турция уточняват, че Кайседо е следен дълго време от Коняспор и в клуба са твърдо убедени, че нападателят ще им свърши работа.

През последните месеци стана ясно за провалени трансфери на Жорди Кайседо в Ривър Плейт и Спортинг (Хихон), а освен това имаше информации за интерес от страна на английския Фулъм, Спартак (Москва), Истанбул Башакшехир, Аданаспор и Газиантеп.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022