Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Още едно решение и твърдо изказване на Иво Тонев претърпя промяна. Става въпрос за заканата до края на сезона да бъдат замразени абсолютно всички плащания на футболистите. След силната игра и победата срещу ЦСКА с 2:1 “сините” играчи ще приберат по 5 хиляди лева премия, пише вестник “Меридиан Мач”. Новината им е съобщена в съблекалнята веднага след успеха в събота следобед. Припомняме, че Иво Тонев публично заяви шокиращата новина на 12 април – спира парите до края на сезона, след равенството 1:1 срещу Пирин Гоце Делчев и отстраняването на Илиан Илиев.

“Искам да ви съобщя нещо важно, касаещо футболистите. Спираме всички плащания до края на сезона. Тогава ще видим кой какво е заслужил”, каза на 12 април Иво Тонев, а 15 дни по-късно, след успеха срещу “червените” на “Герена” вече има пари. Силният човек в “Левски” застана и зад Илиан Илиев в началото на пролетта, когато каза, че няма да бъде сменен, но впоследствие и това решение отиде на вятъра.

Възможно е след дербито в 28-мия кръг срещу Лудогорец всички плащания да бъдат напълно размразени и заради добрата игра футболистите на “Левски” да приберат това, което не са взимали до този момент. Премиите в “синия” лагер са напълно логични след класирането на финала за Купата на България и победите срещу Литекс и ЦСКА.