Автобусът на първия отбор на ЦСКА остана без капка нафта в резервоара. Това поставя под сериозна въпросителна отиването на футболистите на тренировка. Обичайно "армейците" тренират в комплекса "Царско село". Това е втората автобусна тревога за червените, след като возилото на школата излезе от строя заради счупена скоростна кутия, пише "24 часа". Пари за ремонт няма, тъй като ЦСКА се намира в състояние на безтегловност заради много натрупани задължения, които новите собственици не са ентусиазирани да плащат. Сред задълженията влизат и сметките за телефони, които все още не са пуснати.

Стана ясно, че феновете няма да получат бонусите, които събираха с карти от клуба. По тях не било платено нищо на участващите фирми и така всичко пропада. Идеята с картите грабна много хора, които си взеха въпреки ограничения брой на участващите фирми. Това е втори удар по запалянковците на ЦСКА след бягството на директора на магазина на "Българска армия". Мъжът на име Венелин е изчезнал в чужбина с 16 000 лева.

В същото време пък изпълнителният директор Александър Тодоров обмислял да се махне от поста си, като използва като формална причина финансови задължения към него. Той подаде вече оставка, но тя не е приета. Тодоров дал уверения на новите акционери, че няма да има претенции за пари, а иска да обърне внимание на бизнеса си, който изоставил заради Александър Томов. Самият бивш главен акционер пък се занимава с лекторска дейност.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015