Никой от ръководството на ЦСКА, в лицето на Александър Томов и Александър Тодоров, както и треньорът Стойчо Младенов, не се обадил да поздрави или да пожелае успех на вече бившия футболист на клуба Ивайло Чочев. Както е известно, в петък БЛИЦ първи ви информира, че българският национал е вече футболист на новака в италианската Серия "А" Палермо.

"Пискливи момиченца, хора, които се обаждаха три дни, за да упражняват натиск, дори не се обадиха, за да му пожелаят успех. Откакто подписахме в петък, до момента, в който влязох в това студио, никой от ръководството, в това число и треньорът, не се е свързал с с него, за да му пожелае успех. Ние с Ивайло имаме морал, ние сме селяни и вероятно заради това. Атанас Атанасов-Орела и Пепо Пенчев му се обадиха, бяха изключително щастлив от развитието му. Но от клуба никой", коментира агентът на Чочев - Петьо Костадинов, в предаването "Спорт в обектива" по "Канал 3".

Припомняме, вчера, на летище "София", халфът благодари на шефовете си, откакто е на "Армията", включително и на Стойчо Младенов.

"Една година помагах на ЦСКА. Сега всеки да си прави сметката какво прави. Двама души проявиха здрава нервна система и не ми пречеха. Първият Емил Димитров, който дава парите си за 120 български деца. Нито за секунда не е упражнил натиск. Някои направиха опит за внушение по телефона, но не се получи. И да се знае, който върви срещу този човек, той ще бъде зачеркнат и в моя списък. Другият е Александър Тодоров. Той вярваше във всичко. Затова, моля ви, внимавайте какво правите. Щях да премълча всичко това, ако някой му се беше обадил да го поздрави."

Във вторник, от 13 часа в Пресклуб "България" Ивайло Чочев и мениджърът му ще дадат съвместна пресконференция по повод трансфера на 21-годишния футболист.