Трансферната цел на Левски Джордже Иванович може съвсем скоро да се озове на „Герена“. Сръбският халф е хванал окото на Станимир Стоилов и може скоро да се превърне в четвъртото зимно попълнение на „сините“.

Доскоро се смяташе, че това ще се случи трудно, защото футболистът договор за още 2 години с Шахтьор (Солигорск). Тимът от Беларус обаче започна мащабна чистка. Ръководството на клуба започна да привикват един по един чужденците си и да късат договорите си с тях. Очаква се това да стори и Иванович.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн

Смята се обаче, че причината за това е сериозно затягане на бюджета, каквото са предприели и останалите отбори в страната. Първи кардинално прочистване на редиците си направи БАТЕ Борисов, който се смята за основен конкурент на Шахтьор за първото място.

26-годишният Джордже Иванович е сърбин, но притежава хърватски паспорт и като гражданин на Европейския съюз няма да заема място на чужденец в Левски. През кариерата си той е играл за Спартак (Суботица), Бачка 1901, Палиц, Сента, Партизан, Олимпия (Любляна) и Шахтьор (Солигорск). През 2017 г. изиграва един мач за националния отбор на Сърбия.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022