Директорът на направление Първенства и турнири към Българския футболен съюз Валентин Чакъров съобщи след извънредната среща в СДВР за предстоящото в събота дерби ЦСКА - Левски, че гостуващи фенове на „Васил Левски“ ще има. Той допълни, че позицията на БФС е да бъдат допускани привърженици и от двата отбора. Вчера стана ясно, че вечното дерби на старта на плейофите в първата шестица ще се играе в събота от 16:15 часа на Националния стадион.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

"И двата отбора обясниха, че очакват на дербито по 12-13 хиляди души. Днес не е коментирано предложението на Левски да няма гостуваща публика. Футболът е за феновете. Аз съм да има диалог и разбирателство, а привържениците да се радват на футболната игра и да няма това, което става напоследък", обясни Чакъров. 

"Разбирателство между двата клуба имаше. Дано феновете проумеят, че това е една игра и по-добрият да спечели. Да няма такива неща, както напоследък. Заставаме на позицията футболната игра да радва феновете. Не е хубаво, когато няма по трибуните", добави директорът в БФС. 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!