ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Специалистът по спортно право Георги Градев излезе с публикация във "Фейсбук" във връзка с предстоящата европейска квалификация по футбол между България и Унгария. Спортният съд в Лозана е отхвърлил искането му да се допусне публика на трибуните на Националния стадион "Васил Левски". Както вече стана ясно, мачът е утре от 19 часа и ще се играе при закрити врати, както разпореди УЕФА.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Градев обаче реши отново да се прави на велик, обяснявайки как щял да уреди допускането на феновете на трибуните. Е, и този му ход се оказа неуспешен, след като го отрязаха. 

Oще преди дни БЛИЦ съобщи, че в УЕФА и в Спортния арбитражен съд (CAS) в Лозана са изумени от Градев заради аргументите му във връзка с жалбата за решението европейската квалификация между България и Унгария да се играе при закрити врата. 

"Оставаме без публика на мача. Очевидно, че като фенове съдът не иска да ни признае правен интерес. Без подкрепата на Унгарската федерация, нямаме шанс. Важното е, че опитахме два пъти и не се отказахме!", написа преди минути Градев във "Фейсбук" и показа писмото от Лозана.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!