ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Юношеските ни национали до 19 години не успяха да победят Люксембург във втория си мач от група 2 в първите квалификации за Евро 2023. Двубоят в Албена приключи 0:0, но футболистите на Ангел Стойков сериозно съжаляват, след като изпуснаха няколко изгодни голови положения. 

Така нашите не успяха да оглавят еднолично класирането в група 2. България и Турция са на върха с по 4 точки, но южната ни съседка води по голова разлика. Първите два отбора в групата ще се класират за елитния кръг на квалификациите, като за момента трети е Люксембург с 2 точки, а Азербайджан няма спечелена до момента. По-рано днес Турция отвя азерите с 5:1. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

В последния кръг на 27 септември България посреща турците в решителен мач за първото място. Двубоят ще се играе на стадион "Спартак" във Варна от 17:00 часа. По същото време Люксембург и Азербайджан ще спорят в Албена.

Ето кой е големият печеливш от мача България – Гибралтар

Избраниците на Ангел Стойков създадоха две чисти положения в днешната среща в последните десет минути, но не успяха да отбележат. Първо Красиан Колев от Септември бе изведен сам срещу вратаря на Люксембург Алвеш Маргато, но стреля в тялото му. Малко след това Колев се реваншира с извеждащ пас към Борис Димитров, но юношата на Славия стреля на сантиметри покрай дясната греда в аут и срещата приключи 0:0.

Така селекцията на Ангел Стойков се изложи срещу Люксембург при положение, че преследваше задължителна победа днес. Тя щеше да дойде часове след отличния дебют на Младен Кръстаич начело на "А" тима, който отвя с 5:1 Гибралтар в мач от Лигата на нациите в Разград

Резултат с изображение за булгариан фуутбалл унион
Съставът на България: Пламен Андреев, Мартин Георгиев, Тодор Павлов, Росен Маринов (46-Валентин Петров), Теодор Иванов, Антоан Стоянов, Чунг Нгуен До, Асен Митков (63-Неджиб Хаджа), Николай Златев (67-Борис Димитров), Красиан Колев, Мирослав Маринов
Селекционер: Ангел Стойков
 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

* Снимки: Startphoto.bg