Още един англичанин ще се присъедини към треньорския щаб на ЦСКА. Специалистът идва на „Българска армия“ по настояване на временния наставник Алън Пардю. Припомняме, че бившият мениджър на Уест Хям, Нюкасъл и Кристъл Палас ще води армейците поне до края на сезона, а след това отново ще седне на масата за преговори с ръководните фактори в Борисовата градина.

Любопитно е, че от клуба продължават да мълчат относно треньорската тема и все още не са обявили официално оставането на Пардю, който по предварителна уговорка трябваше да застане начело само за шампионатното вечно дерби с Левски и полуфинала реванш срещу Славия, пише „Тема Спорт“. Британецът обаче работи сериозно по подготовката на ЦСКА за оставащите мачове в Първа лига и кулминацията на сезона – финала на SESАME Купа на България срещу Левски.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Според запознати мениджър №1 в английската Висша лига за сезон 2011/12 е уверил червеното ръководство, че ще успее да запази второто място в класирането и да изведе тима до трофей за втори пореден сезон. Доказателство за неговите амбиции е и новото име в щаба му, което ще започне работа тези дни. Очаква се английският специалист да се присъедини към тренировъчния процес на армейците още днес или утре.

Алън Пардю е поставил няколко изисквания пред ръководството на ЦСКА, касаещи работата му в клуба, които вече са взети под внимание.

БЛИЦ вече писа, че ако Пардю не остане в тима и през следващия сезон, мястото му най-вероятно ще заеме испански треньор, воден от Стоичков. 
Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022