ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Най-после финансова инжекция за раздирания от проблеми Пирин (Благоевград). Футболистите на "орлетата" взеха първа заплата за 2023 година. Това стана факт, след като феновете на благоевградчани, както и тези на ЦСКА, напълниха до краен предел стадион "Христо Ботев" в мача за първенство между двата тима, спечелен от "червените" с 1:0 в неделя. 

Общите приходи от срещата oт 27-ия кръг на Efbet Лига са над 50 хиляди лева. Отделно от това хора от местния бизнес също са помогнали.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

"ФК Пирин иска да благодари на феновете на отбора за огромната подкрепа, която оказват на отбора в този тежък момент. Благодарение на приходите от последния двубой срещу ЦСКА, които са над 50 ,000 лева (очаква се официално потвърждение от онлайн платформата) и финансовата подкрепа от местния бизнес, ръководството успя да изплати по една заплата на футболистите.

Клубът благодари на полицията за перфектно свършената работа около изминалия мач в неделя и на гостуващите фенове за коректното поведение", се казва в съобщението от Пирин.

Както е известно, "орлетата" закъсаха сериозно с финансите след решението на собственика Пол Белогур да се оттегли. Американският бизнесмен предостави акциите на Пирин на община Благоевград. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 


*Снимка: Десислава Комарова/Startphoto.bg

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК