В ЦСКА получиха заплатите си за месец август. Това стана непосредствено преди "армейците" да заминат със самолет за Варна, където в събота гостуват на Черно море. Мачът от 12-ия кръг на "А" група е от 12:30 часа и ще бъде предаван директно по ТВ+ за абонатите на "Булсатком".

При това положение към момента ръководството на ЦСКА дължи по една заплата на футболистите си, тази за месец септември. Възнагражденията за октомври стават дължими на 25 ноември. Поне така твърдят пред "Тема спорт" от юридическия отдел на "червените". Има обаче и състезатели, които са по-назад с полагащите им се вземания. Един от тях е контузеният Костадин Стоянов. Той още не си е получил парите за август и ако прецени, може да разтрогне договора си. Това обаче едва ли ще се случи. Защитникът най-вероятно ще бъде даден под наем на чуждестранен клуб през зимната пауза в първенството.

В същото време стана ясно, че Юнес Бенжелюн и Илиас Кириакидис със сигурност ще се разделят с ЦСКА през зимата. Те ще разтрогнат договорите си с клуба срещу две допълнителни заплати - за януари и февруари.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА